ID dinamic

Mă enervează ăștia care-și schimbă poza de profil facebook de câteva ori pe zi. Eventual și numele, ca să nu mai știi cine, care, cum și ce fel. Mă enervează și mă bagă-n ceață. Nu pricep, e narcisism și vrei să vadă lumea cât de mișto ești tu în diverse ipostaze care seamănă a poze de agățat, sau te urăști atât de mult, încât nu știi care față a ta o urăști mai mult?

Eu nu am obiceiul să rețin nume care vin foarte multe, deodată, înspre mine. Îmi știu cunoștințele de pe facebook, da` nu când își schimbă poza și numele de parcă ar fi căutați de FBI. Sau ar vrea să prindă un contract gras cu Playboy-ul, fără să pară că le-au trimis cv-ul direct în poștă.

Primul instinct e să mă-ntreb cine dracu` ești și ce cauți printre friendșii mei. Mă prind cine ești, dacă fac cercetări amănunțite. Da` nu mereu am chef de asta. Așa că rămân interzisă câteva secunde, și-mi aduc aminte că am și cunoștințe cu identitate dimanică. Mai ceva ca un IP. Mă liniștesc, mă obișnuiesc cu Cutare și, peste câteva ore, intru din nou în paranoia. Cine dracu` ești și ce cauți printre friendșii mei? A, tot tu. Hotărăște-te! Lasă naibii poza aia în pace, nu mai umbla la setări și drăcovenii!

Vrei să-ți crești numărul de prieteni, ieși la o cafea. Vrei să-ți crești numărul de like-uri, crește-l în viața reală. Nu mai îmi spama retardarea cu schimbări on-line. Nu faci decât să mă enervezi, să dau unfriend, să dau unlike, să ignor, să nici una din variantele pe care le-ai prefera tu.

Poze lascive, lascive, din ce în ce mai lascive. Gata! A înțeles toată lumea. Ai pozat în diverse poziții, în diverse outfit-uri lipsă, peste tot cu gura întredeschisă, come, baby, take me now, mă enervează femeile care pozează cu o mimică afectată și cu gura întredeschisă dar, na, te cunosc de mult, mă enervezi, da`nu te mai juca cu poza de profil. Atât. Las-o câteva zile, să mă obișnuiesc cu cine ești. Sau, dacă tot o schimbi constant, bagă și reminder: mi-am schimbat poza, eu sunt. Nu te panica!

Sincer, cu tot feminismul activ care zace-n mine, nu pot să nu observ că bărbații sunt mai puțin psihopați. Cel puțin în legătură cu identitatea lor on-line. Nu-și schimbă poza cu secolele, iar când și-o schimbă nu bagă 2 în 1 și schimbare de nume. Probabil au același nivel de autism ca și mine.

Pân` la următorii nervi, la bună vedere!

Comments (19)

 1. Squeegee Beckenheim

  asta va fi urmatorul meu nume. cu poze de pe XNXX.com
  :D
  u mad?

  Reply
  1. Camelia Bucur

   why so mad, bro? :)))
   squeegee are voie!

   Reply
 2. Stefan

  Lol, eu unu nu am observat chestia asta sauuu sa am oare numai pretenashi normali in lista? :))

  Reply
  1. Camelia Bucur

   n-ai observat, clar; nici prea multă normalitate nu-i bună

   Reply
 3. Liz

  pe mine ma enerveaza astia care nu-si pun poza lor la profil si eventual nici numele lor sau macar o porecla si astia care isi pun numele adevarat dar invers: last name first and first name second… am zis am spus.

  Reply
  1. Camelia Bucur

   da, ăia sunt cei mai enervanți. și dup-aia tot ei se atacă!

   Reply
  2. Inache

   aha…mă vorbiți de rău, da?… eu n-am moaca mea la profil, am un maimuțoi cu brațele larg deschise care zice i love you this much… seamănă oleacă cu mine da’ nu-i poza mea! și nici numele meu întreg nu-l am la profil… deci despre mine vorbeați voi aici…știu eu…vaaai, ce oameni, dom’le…

   Reply
  3. Camelia Bucur

   exact! și nu trebuia să te prinzi că e vorba de tine!

   Reply
  4. Inache

   m-ați rănit atât de tare cu asta, că o să vă dau unfriend la toți și apoi îmi închid și contul de facebook…după care îl piratez pe al lui jeremy și mă instalez acolo, undercover! :)))

   Reply
  5. Camelia Bucur

   o, nu! nu unfriend! amenințarea supremă!!!

   Reply
  6. Inache

   bine, fie…nu unfriend…ignore 7 zile! și îi dau și lui squeegee odată cu voi, că așa am văzut că se face… :)))

   Reply
  7. Camelia Bucur

   RRR! evil Ina!!!

   Reply
  8. Inache

   muhahahaha… >:)
   iar ăsta-i semnul meu foarte evil: >:D<

   Reply
  9. Squeegee

   daca-mi dai unfriend, ma tai

   Reply
  10. Inache

   Ai niște eeee-uri în plus, poți să le tai pe alea! :)))

   Reply
 4. Cudi

  Aha! Ai zis-o! “Nu pot sa nu observ ca barbatii sunt mai putin psihopati”! ;)

  Reply
  1. Camelia Bucur

   păi, aici nu ne-am contrazis niciodată ;)

   Reply
 5. Lotus

  Aici nu ai avatar. Bag samă că ți-ai schimbat mailul, aka id-ul de mess? Dinamico! :)

  Reply
  1. cami (Post author)

   nici măcar. încă nu știam treaba cu avatarul pe vremea asta

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *