Sunt gay și sunt ok – p.3

Sunt gay. Sunt gay. Sunt gay.
Gata? S-a săturat toată lumea să audă asta? A aflat toată lumea? Cei care mai aveau dubii și le-au risipit? Se simte cineva mai deștept acum că am afirmat asta de 3 ori într-o singură propoziție, chit că am mai spus-o de multe ori până acum? Poate toată lumea să doarmă liniștită la noapte? Se poate trece la următoarea dilemă, gen pivnițele Vaticanului sau cum au fost construite piramidele?

Oamenii care contează pentru mine știu asta, pentru că le-am spus-o direct. Oamenii care mă cunosc o știu, pentru că n-am ascuns niciodată. Faptul că nu mă duc la fiecare persoană pe care abia o cunosc să-i spun asta e din același motiv pentru care nici o persoană hetero n-o să se recomande ”sunt Cutare și sunt hetero”. E o chestie de bun simț, o chestie care ține de cât de mult vrei să împărtășești celorlalți din intimitățile tale și nu-i în nici un caz relevantă pentru tine ca persoană.
Cine te place, cine se simte bine cu tine, o face pentru cine ești, nu pentru detaliile sordide din dormitor.
Cine mă citește, o face pentru ceea ce scriu și nu cred că așteaptă nimeni postarea AIA în care o să descriu cum am făcut sex pe șifonier, ce desuuri purtam sau cum pot să stau într-un picior, c-o vază pe cap, în timp ce 5 blonde focoase încearcă să mă fac să-mi pierd concentrarea.

Ce fac în spațiul personal e strict problema mea. Atât timp cât nu las să-mi fie cunoscut spațiul personal, nu-nțeleg de ce unii se-ncăpățânează să mi-l inventeze. Să mi-l creeze, să-și imagineze ce și cum fac, să știe mai bine decât mine unde am fost, cu cine și clar ce s-a întâmplat după.
Da, lumea vorbește. Și nu poți să pui dop lumii, să se oprească din vorbit. Da` nu-nțeleg de ce sunt eu un subiect mai bun de discutat decât Cutare care se mărită și rămâne însărcinată. Dă-ți cu părerea despre cum a rămas aia însărcinată. Crează-i spațiul personal. Decorează-i dormitorul. Discută despre poziția în care era când a aflat c-o să aibă băiat. Sau, mai bine, discută despre viața ta proprie și personală. Vino cu fapte, nu cu invenții. Vorbește despre ceea ce cunoști și știi sigur.

A, scuză-mă, poate viața ta nu e deloc interesantă de discutat. Poate e atât de tristă, încât crezi că nu merită povestită. Poate pentru a deveni interesantă tu, ca persoană, trebuie să mă vorbești pe mine. Eu nu mă simt bine pe post de catalizator pentru viața ta insipidă, incoloră și inodoră. Dacă te-aș fi găsit interesant, te-aș fi întrebat de viață. Dar cel mai probabil nu știu exact cum arăți, și tu te trezești să-mi faci profilul psihologic. Nu mă interesează ce mănânci dimineața, ce muzică-ți place sau ce culoare au cerșafurile tale. Pentru mine nu exiști. Mai interesantă e vânzătoarea care mă aprovizionează cu țigări.

Dacă pentru mine nu exiști, lasă-mă să nu exist nici eu pentru tine. Fă abstracție de persoana mea. Ești curios, încearcă. Spui că e scârbos ce fac eu, dar de-abia aștepți să mai fabulezi oleacă. Ce-i mai scârbos: ce fac eu, sau tu care vorbești despre asta? Ce-i mai grav: că eu sunt eu, sau că tu nu poți fi tu decât dacă trăiești prin mine? Și cred că ai orgasm mai repede dacă te gândești cât de nefirească sunt eu, da` nu-s canal de porno. Pentru asta există internet nelimitat.

Și dacă ai impresia că nervii mei sunt calmi, nu-s. Dar dacă ar fi să pun în cuvinte totul, mi-e că ți-ai da seama cât de patetică e viața ta, te-ai așeza în cur în mijlocul străzii și-ai aștepta camionul. Iar eu nu te vreau pe conștiință.

Pân` la următorii nervi, la bună vedere!

Comments (28)

 1. Liz

  Eu astept si postarea cu sexul pe sifonier. Mi se pare foarte relevanta. Este singurul motiv pentru care te citesc.
  Azi m-ai socat. Am aflat ca esti ‘ok’. Nu ma asteptam sa mi-o spui asa fara pregatire. Imi trebuie putin timp sa disec aceasta informatie. Si sa ma obisnuiesc cu gandul.

  Reply
  1. Camelia Bucur

   știam eu! de asta o tot amânam.
   îmi pare rău că te-am luat prin surprindere, mai ales că știu cât înseamnă partea mea agresivă pentru tine. o să poți trece peste acest moment oare?

   Reply
 2. mab

  Eu vreau sa stiu ce fel de sifonier e sifonierul.

  P.s. vand/schimb comoda stare buna,lemn cires, (pictata manual de Ina) cu sifonier stare buna sau putin uzat, asigur transport la domiciliu numai in judetul Galati.Rog seriozitate.0743073069.

  Reply
  1. Camelia Bucur

   șifonierul e unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale mele.

   ai reușit să măriți comoda?

   Reply
 3. mihaela

  Eu is carcotasa, n-ai afirmat-o de 3 ori intr-o singura propozitie ci in trei propozitii succesive simple :P

  Reply
  1. Camelia Bucur

   gramatica mea se simte complexată acum și nu va mai răspunde niciodată prin propoziții succesive simple!

   Reply
 4. Dana Lalici

  Oi fi tu gay si ok, dar eu te contrazic. Eu nu te citesc pentru CE scrii, ai putea sa scrii despre foametea din Somalia sau despre o petrecere cu manelisti sadea. Te citesc pentru CUM scrii, pentru cum nu scrie nimeni ca tine. Scriu altfel, scriu foarte bine si altii, dar ca tine nimeni.
  PS stiu ca nu e o contrazicere adevarata, stii si tu, am vrut numai sa mai zic o data ce tare imi place mie sa vin pe aici.

  Reply
  1. Camelia Bucur

   să nu exagerăm :)))

   Reply
  2. Dana Lalici

   asa zic si eu mereu, de aia ma feresc ca de naiba de exagerare. acu’ am zis pe bune :)))

   Reply
  3. Camelia Bucur

   păi, atunci, mulțumesc :)

   Reply
 5. chrissy_

  ok, esti gay. bravo tie! n-am sa incetez sa iti citesc postarile doar pentru ca am aflat asta. nervii si dilemele tale.. sunt prea interesante! =)

  Reply
  1. Camelia Bucur

   da. dar îți trebuie ceva minte să reacționezi așa; și să te prindă ”nervii și dilemele” ;)

   Reply
 6. Cudi

  Nu conteaza cat de lung am parul…

  Reply
  1. Camelia Bucur

   nu mai ține lumea minte ce voia el să zică acolo…

   Reply
  2. G.C.M.

   Multi n-au stiut niciodata…

   Reply
  3. Camelia Bucur

   poate ar fi timpul să afle

   Reply
 7. Florin

  bun, tu ca tu, ca esti gay, da’ eu scriu cu “i” din “i” si nush ce-o sa ma fac daca o sa puna Academia presa pe mine..de fapt nimeni nu-i perfect:))))

  Reply
  1. Camelia Bucur

   pentru tine e direct ghilotina sau scaunul electric. injecția ar fi prea ușoară!

   Reply
 8. Mucegai Ales

  Bun, in afara de domnul cu comoda, sustinere buna numai de la femei. Cum naiba dom’e n-a marsat nici unul la faza cu blondele pe sifonier?!

  Reply
  1. Camelia Bucur

   or fi văzut prea multe blonde pe șifonier în ultimul timp?

   Reply
 9. Florin

  Asa e, da inainte sa ma execute o sa le cer, ca ultima dorinta, sa aduca un sifonier sa vad si eu cum e..

  Reply
  1. Camelia Bucur

   ideea e să găsești șifonierul perfect

   Reply
  2. Mucegai Ales

   O poza cu sifonierul?!

   Reply
  3. Camelia Bucur

   nu e fotogenic. realitatea îl avantajează mai mult

   Reply
 10. Anonymous

  mai datn mta de muist si labagiu care esti, trintimi-as pula-n rasa voastra de dementi

  Reply
  1. Camelia Bucur

   pentru că prin comentul ăsta tu pari un exemplar foarte sănătos și integru, nu?

   Reply
 11. Elly Weiss

  Dupa ce am citit articolul am tot citit comentariile pana am ajuns si la infectul asta de deasupra. Deja aveam o mirare, cam proasta, imi dau seama acum, ca lipseau din peisaj insi din astia……M-am relaxat :)
  Ma sacaie discutiile tampe pe tema asta si mai ales cele din ultima vreme.
  Eu te citesc azi pentru prima oara, ajungand intamplator si nici macar la acest articol. :)

  Reply
  1. Camelia Bucur

   infecți sunt peste tot. dar parcă nu se simt împliniți până nu-și dau și ei cu părerea. noi să fim sănătoși, că proști gârlă!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *