Ce am aflat azi despre mine

Pentru că așa mă mănâncă pe mine-n cur uneori și nu pot fără să mă scarpin.

Dau peste o postare despre cum iluminati controlează lumea, cum e nașpa și tv-ul, și net-ul, și muzica, și totul e un drum drept și sigur spre apocalipsă. Pentru că nu mai credem, dom`le, cum ar trebui, și totul se duce de râpă, și măicuța domnului, conspirații și durere. Am crezut inițial că autorul are 80 spre moarte. Mă uit – 19 ani. Ba chiar și afemeiat autodeclarat, ce se-ntâmplă cu plozii din ziua de azi, de se băbesc pe zi ce trece?

Faza 1 – mâncatul în cur să comentez.

gay-1

Faza 2 – scărpinatul, să văd ce-a răspuns.

gay-2

Faza 3 – mă ustură și cred că capăt hemoroizi.

gay-3

Și-așa am aflat eu că sunt păcătoasă, grețoasă, proastă, indecentă, voi arde în iad după moarte, sincer, nu știu cum de nu se cască pământul acum să mă-nghită, pentru că vezi tu, aș face bine să-l urmăresc pe sfântul părinte Arsenie Boca, să-mi dea el acolo mărturii și lecții de viață, și să mă căiesc pentru păcatele mele maxime, poate totuși mai există dracu` o salvare dracu` pentru sufletul meu păcătos care face tot soiul de scârboșenii inimaginabile și atât de incredibile, că se-ncrețește carnea pe tine. A, da, și tot pentru că sunt gay, nici nu cred în religie și-n sfânta măicuță a domnului. Pentru că da, toate persoanele atee sunt gay, indubitabil, după logica juniorului.

Și eu nici măcar nu sunt atee, doar că cred că sunt destul de deșteaptă încât să nu cred într-o culegere de povestiri ebraice plină de miracole și magie mai ceva ca Harry Potter. Și nici nu cred că un dumnezeu atotputernic stă să-mi ardă siguranțele electrice dacă pun mașina la spălat duminica, că mă gândesc că dumnezeu ăla, dacă există, are chestii mai bune de făcut decât să vadă în ce zi a săptămânii spăl eu.

Și spre deosebire de toți creștinii pudibonzi, încrâncenați și stupizi, eu chiar am citit și biblia, și tot soiul de alte basme, și știu că nicăieri nu scrie că homosexualitatea e un păcat, că anumite chestii au zeci de interpretări, da` popa o zice pe aia general valabilă ca să se asigure că primește taxa și la botez, și la înmormântare, că dacă tre` să ne înmulțim, de ce există și animale gay, că nu există adevăr universal valabil, că-n biblie nu scrie că tre` să ridici catedrale și că evreii de atunci, ăia pe spinarea cărora s-a construit biblia, erau atât de îndoctrinați, că puteai să le spui și că ți-a vorbit în secret o piatră, te credeau.

Și după 2000 de ani, tu-mi dai cu biblia ta în cap de ce? Că nu fac decât să urmez cuvântul inițial, adică iubește. Nu spune nicăieri iubește cu excepția. Asta o faceți voi, ca să vă protejați.

Știu, nervi degeaba. Aș scrie mii de pagini, și ei tot închistați ar rămâne. Pentru că nu poți dovedi cuiva că n-are dreptate, atât timp cât a luat-o pe panta extremistă.

Dar mulțumesc, mrjohnynet, că ai încercat să mă aduci pe calea cea dreaptă și adevărată, arătându-mi cât de mult greșesc. Îmi pare rău că sunt atât de lipsită de perspectivă, încât o să ignor sfaturile tale și-o să merg pe mâna mea, oricât de grețos și stupid ți s-ar părea ție, și lui Arsenie Boca.

Comments (23)

 1. Tury

  Chiar azi am blocat pe feisbuc câțiva adolescenți ce-au citit Biblia „toată”.
  Unu mă făcea jîdo-mason (un copchil de prin Basaravia) ba altul securist, satanist etc. :)))))))))))))

  Reply
  1. cami (Post author)

   și nu ești satanist? cum adică? m-ai dus cu zăhărelul atâția ani? :))

   Reply
   1. Tury

    :)))))))))))

    Reply
 2. Irina

  Ma inclin, jos palaria!
  Stii ce uita toti astia care o tot dau cu religia si biblia-n sus si biblia-n jos? Ca in biblie mai scrie ceva, ceva fundamental – iubeste-ti aproapele. Or asta se pare c-au uitat-o. Sau nu e valabil pt cei care sunt “anormali”?! Anormali sunt cei care se cred “normali”. E o interpretare gresita a cuvantului normal/anormal. Pentru ca a fi (a)normal, nu inseamna si (a)normalitatea celuilalt.
  Dar… n-ai ce face cu habotnicii…

  Reply
  1. cami (Post author)

   :)
   dacă la ”să moară și capra vecinului” s-a mai renunțat cumva, ”egalitate, dar nu pentru căței” încă e la putere. cu variațiunile de rigoare

   Reply
 3. MrJohnny

  Eu sunt autorul in cauza si am cateva remarci importante:

  1) Ti-am raspuns frumos, argumentat si respectuos. Nu am facut nicio discriminare la adresa ta si ti-am raspuns absolut normal, indiferent de orientarile tale, de rasa, de nationalitate, de nimic. Absolut normal.

  2) Multumesc pentru pseudo-reclama gratuita, insa nu vad ce relevanta are. Credeam ca daca esti gay ai o perceptie mai buna asupra conceptului de “open-minded”. Eu mi-am spus parerea, tu pe a ta, si noi trebuie sa le respectam si sa ne vedem de viata, in felul nostru individual. Ti-am citit comentariul, ti-am raspuns si nu te-am atacat cu nimic. Deci nu vad de unde nevoia de a posta asa ceva pe-aici, dar merci oricum, nu strica.

  3) Parerea mea despre homosexualitate este parerea mea. Poate nu este cea corecta, poate nu este cea gresita, dar este A MEA si este postata pe blogul meu. ,,Daca nu iti convine, intoarce capul” – nu cumva asta era deviza gay catre heterosexuali? Deci… ipocrizia unde este?

  @Irina: sunt foarte de acord cu comentariul tau. Nu sunt habotnic, dimpotriva – am facut foarte multe tampenii insa din toate am invatat ceva. Nu am zis sa se arunce cu pietre in Camelia, dimpotriva, i-am dat un sfat doar – sa caute despre un anumit parinte. Nu i-am zis nimic despre orientarile ei sau sa-si schimbe stilul de viata, ci i-am dat un simplu sfat din ‘dragostea fata de aproape’. Nu am nimic cu ea si ii respect opinia si orientarea – in limita scrisa si pe blog “cat nu deranjeaza pe nimeni”. Nimic mai mult!

  Reply
  1. cami (Post author)

   de aici și print-screen-urile. pentru că până și politețea e relativă.

   Reply
   1. MrJohnny

    In ultima instanta, orice lucru este subiectiv pentru ca este trecut prin filtrul propriei minti, deci orice este relativ. Insa, de la cum mi te-am adresat pana la “plod” e cale lunga. Oricum, iti garantez ca nu este cazul de plod, care inseamna oarecum copil insa la peiorativ. Eu zic ca la 19 ani si cu 4 ani de munca + portofoliu am depasit stadiul de copil/plod. Acum nah, e relativ, nu?

    Reply
    1. cami (Post author)

     print screen 2. ”prostie de nedescris și grețoșenie maximă”. ce e relativ în asta?

     Reply
     1. MrJohnny

      Este fix parerea mea despre homosexualitate in general, adica exact cum am zis si in primul comentariu. Parerea mea – buna, rea, corecta, gresita, dar e parerea mea.

      Am vorbit despre concept, nu despre tine ca si persoana. Deci nu este nimic relativ, ti-am vorbit frumos si normal.

     2. cami (Post author)

      ne întindem total inutil. părerea ta, părerea mea, spațiul tău, spațiul meu.

 4. Mucegai

  Johny be good!
  Scurt pe doi, ai dreptate doar la punctual 1, ăla în care observi cum ți-a făcut Cami onoarea de a te scoate un pic la lumina.
  Apropo, să-mi spui și mie unde scrie în biblie și unde îți dă dumnezeu voie sa te dai pe net. Io zic că e urâciune să te dai pe net la 19 ani. Ar trebui interzis accesul la internet pana 21 de ani, și apoi admitere cu user, parola și circumcizie obligatorie. Ești de acord?
  Referitor la dreptul de reacție,este în felul următor: Tu scrii ceva negativ despre gay, ei au dreptul sa scrie de bine, pentru ca asa vor și cred ei. Nu numai la ei acasă ci și la tine dacă ești open mind. Dacă nu, cenzurezi comentariile și gata.
  In fine, prostia aia cu „sa faca ce vor dar sa nu ma afecteze” poti sa o pictezi la tine pe usa dormitorului in loc de posterele cu gagici goale. Traiesti intr-o lume unde libertatea ta se termina acolo unde o ]ncalci pe a celuilalt. Cerand cuiva sa tacă, sa se ascundă, sa nu se exprime, exact asta faci. Si stigmatizarea pe orice rațiune e periculoasa. Mâine s-ar putea ca unora să nu le placa puștii religioși de 19 ani si or sa înceapă să-i împroaște cu noroi, eventual să propuna sa-i duca la electroșocuri, sau eutanasiere, pentru ca 19 ani nu e bine, e o boală cu puroi.
  Sper că apreciezi eleganța limbajului folosit în acest comentariu. Te rog să mă crezi că am făcut-o din adevărat respect, eu de obicei fiind cam buruienos la vorbe.
  Baftă!

  Reply
 5. Pingback: Interviul saptamanii - Dana Lalici: "Daca partidele mele de sex ar dura cat inteviurile cu Emil, as fi fost demult gravida" | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE

 6. Catalin

  Din toate printurile alea si de atatea ori cuvantul “scarpinat” …nu am ramas decat cu un gand la un fund ferm ce trebuie atzatzat :))

  Reply
  1. cami (Post author)

   prea multă pace pentru mine

   Reply
 7. valentin

  Pe Darwin l-o fi citit careva? Sau Freud? Eu la biblie m-am plictisit, n-am citit-o pe toata. Nici Neamul Soimarestilor, un fel de Games of Thrones.

  Reply
  1. cami (Post author)

   cum să-l citească? vrei să ajungă-n iad?

   Reply
 8. picatura

  dincolo de toate aspectele hilare comentate si de vesnicele reinterpretari ale codului de comportament in interiorul si exteriorul tribului, e o chestie demonstrata : tinerii care prezinta o aversiune crancena in raport cu homosexualitatea, au ei insisi inclinatii de gen, vehement negate. dar deh…psihologia nu e stiinta…

  Reply
  1. cami (Post author)

   un soi de in the closet. ca să nu ne bănuiască nimeni, ia să fim noi homofobi. știu. din păcate asta e perdeaua cea mai greu de dat jos

   Reply
 9. Nautilus

  “Mă uit – 19 ani. (…) ce se-ntâmplă cu plozii din ziua de azi, de se băbesc pe zi ce trece?”

  Ştiind că au ca ocupaţie favorită să se numească unul pe altul tovarăşi (io sunt tovarăşu’ tău, şi tu eşti tovarăşu’ meu, hai la o bere, tovarăşi, de parcă îi auzi pe alde Dej şi Ceaşcă atunci când ieşeau la un mic şi-o bere la cârciumile ceferiştilor de pe Calea Griviţei), dacă pui prea multe întrebări te vor şoca răspunsurile.

  Reply
  1. cami (Post author)

   măcar aflu chestii noi

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *