Belgia dă liber la pedofilie

La 13 ani nu mă gândeam să fac sex. De-abia mă obișnuiam cu gândul că o să trebuiască să port sutien și că voi fi încă o cifră pe lista producătorilor de tampoane. Dar nici asta nu mă preocupa foarte tare. Mă gândeam cu mai multă pasiune la următorul număr din Salut și la bomboane, decât la sex. Mă preocupa pe atunci sexul cam la fel de tare pe cât mă preocupă acum fizica cuantică. Adică deloc.

Nu țin minte să mă fi scandalizat foarte tare când am văzut Lolita. Nici faptul că el era cu mult mai mare, nici că ea era mai mică. Era liber consimțit, și asta era tot ce conta. Nici Amantul nu mi-a pus probleme morale. Nici Irinel și Monica. Nici Michael Douglas și Zeta Jones.
Cred c-am crescut cu ideea asta demodată și naivă cum că dragostea poate exista indiferent de vârsta. Și că nu-i musai ca banii să fie singurul motiv pentru care există cupluri cu diferențe majore de vârstă. Oricum ar fi, aici e clar că e liber consimțit, că cică au trecut de 18 ani, vârsta aia la care, brusc și deodată, începi să gândești matur și responsabil.

Da`, uite, mă, ce vrea să facă Belgia: să coboare ștacheta și să stabilească vârsta la care poți decide dacă vrei sau nu să faci sex de la 16 la 13 ani. Pedofili murdari! Oameni fără scrupule și lipsiți de moralitate. Păi, îți dai seama cum or să sară acum pedofilii pe fiecare copil de 14 ani? O să se facă așa, coadă la starea civilă, să caute certificatele de naștere, să vadă a cui zi e azi, cine a trecut de 13 ani și pe cine poa` să babardească mai cu spor.

Că românul care a scris știrea asta a făcut o conexiune directă între 13 ani și pedofili și-ntre pedofili și viol. A sărit peste partea cu liber consimțământ și-a mizat pe faptul că, pudibond din fire, românul o să scuipe-n sân, o să-și facă cruce și-o să-și promită să nu se ducă cu copiii în vacanță-n Belgia, că clar e coadă de belgieni la graniță, care nu așteaptă decât minorii români pe care să-i pângărească. Că nu sunt destul de încuiați și fataliști și apocaliptici românii, trebuia să mai sară unul cu o știre din asta bombă, care să facă lumea să cumpere centuri de castitate cu țepi pentru plozi care ar putea fi violați.

În primul rând, violul e viol, indiferent de vârstă. Când s-o legaliza violul, atunci da, poți să te revolți.

În al doilea rând, violul n-are nici o legătură cu vârsta la care poți decide de unul singur dacă vrei sau nu să ți-o pui. Faptul că e legal, nu-nseamnă că e și obligatoriu. Și faptul că acum e legal sexul cu un minor de 16 ani, nu-nseamnă că dacă minorul de 16 ani e violat, și-a dat și acordul.

Dacă cineva de 18 de ani se culcă cu cineva de 15, nu-i nici o problemă. Dacă are 30 și face aceeași chestie, clar e pedofil. Chit că ăla de 15 ani l-a tras în pat sau că arata de pe puțin 18. Și e posibil să intre la-nchisoare pentru că pedofil și pentru că, cel mai probabil, viol. Și nici măcar nu e nevoie de prea multe probe. Că se trezește ăla de 15, se gândește puțin, regretă sau vrea să se răzbune sau îi e frică să nu afle mama și strigă pedofilie. Și-așa ți se duce dracu` viața, că nu te-ai gândit să ceri buletinul înainte de a sări în pat.

Dar hai, la 15 ca la 15, da` cum să spui că liber consimțământ la 13 ani? La 13 ani e doar un copil. Să mori tu. Am văzut plodoaice de 13 ani mai dezvoltate ca mine. La care am făcut șoc că au doar 13 ani. Care știu tot ce mișcă în materie de sex la vârsta la care dilema mea majoră era cu ce aromă să-mi iau suc la dozator. Care nu doar arată majore, da` se și comportă major. Care vor. Și care știu ce vor.

Și dacă tot știu ce vor, de ce să fii pasibil de pârnaie pentru că ele au vrut? De ce să le dai ocazia să se răzgândească după, să spună că n-am știut, n-am vrut, m-a amăgit și m-a obligat, mama, tu știi doar că-s fată cuminte, chit că am sărit geamul astă-noapte, am fost cu gașca la agățat, știam unde mă duc și ce fac, dar acum nu mai vreau și a profitat de inocența mea? De ce să pui o limită oareșcare de vârstă setată pe buletin, nu pe vârsta pe care ți-o asumi, în funcție de cum te comporți?

Belgia nu încurajează pedofilia. Belgia încurajează capacitatea de a-ți asuma consecințele faptelor tale. Nici un pedofil n-o să stea să vadă dacă ai o zi sub 13, sau o zi peste. N-o să-i pese. Și la cum arată și se manifestă 13 ani-ul de azi, e posibil nici să nu mai fie atrași de ei. Că te atrage fizicul, nu vârsta pe care o declară. Te atrage aparența de copil, nu una care spune că are 13, da` arată de 16. Acolo nu e pedofile, acolo e sex liber consimțit între doi adulți, indiferent de diferența de vârstă dintre ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *